Nume:

E-mail:

Telefon:

Firma:

Descrierea proiectului:

DocumentaŇ£ie: (optional)

IntroduceŇ£i textul din imagine:

Buget:

inscrie firma ta acum
servicii print

Servicii print

Doriţi materiale publicitare personalizate?

Contactaţi una din companiile de mai jos sau completaţi cererea de ofertă din stânga paginii pentru a primi oferte de preţ de la TOŢI furnizorii!

 <<  1  2  3  4  >>
PFA Samoilenco Sebastian

PFA Samoilenco Sebastian Brasov

Studio-PC Web Design Brasov profesionalism si preturi unice.Realizare de pagini web in html,php creare logo design,flash,e-comerce, brand web site,dating website, design grafic,carti de vizita,pliante, brosuri, flyere,postere,catalog produse,mape personalizate,afise publicitare calendare personalizate. Servicii complete web design, promovare web, grafica publicitara, servicii fotografice la preturi fara concurenta.

arena web concept

arena web concept Iasi

Unlimited Vision, firma de creare pagini web, optimizare pentru motoarele de cautare si creare materiale publicitare.

Katsoft

Katsoft Lugoj

KATSOFT primul site de template-uri din Romania, ofera servicii de web design , gazduire sit-uri, programare web, template-uri html, template-uri flash, tutoriale design, tutoriale animatie, biblioteca de poze gratuite si nu numai

berg COMPUTERS SRL

berg COMPUTERS SRL Timisoara

berg COMPUTERS va pune la dispozitie experienta acumulata in sute de proiecte, majoritatea realizate in colaborare cu agentii de publicitate importante pentru firme multinationale. Oferim servicii complete de programare web, implementare si intretinere a site-urilor web la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea va putem ajuta in multe alte situatii, de la simpla prelucrare a unor imagini pana la realizarea de prezentari multimedia complexe, cu animatie si sunet.

Compania TIPOGRAFIA S.A.

Compania TIPOGRAFIA S.A. Slobozia

BINE AI VENIT! Felicitari! Esti in cel mai important magazin de specialitate in ceea ce priveste cartea noua sau veche! Aceasta este locul unde primul lucru pe care trebuie sa -l faci, este sa te hotarasti ce vrei, iar noi vom trata cu profesionalism fiecare solicitare a ta in ceea ce priveste cartea. *Pentru a incepe, vezi pagina cu oferte si adauga in cos dorinta ta! Iti uram sa te bucuri de toate facilitatile aplicatiei si mult succces! Echipa Tipografia S.A.

VapDesigns

VapDesigns Iasi

Pentru 100% satisfactie si preturi cu 50% sub valoare pietei, contactati-ne! VapDesigns - Designing Your WorldWideWeb !

web design by web1design

web design by web1design baia mare

Web 1 Design ofera servicii de web design profesional, Optimizare SEO, grafic design, web design ieftin, publicitate online, promovare online si logo design. Noi va realizam si designul la brosuri publicitare, branding si logo design.

Vizual-Graph SRL

Vizual-Graph SRL Bucuresti Sector 3

Vizual-Graph este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital privat integral romanesc, infiintata in anul 1999. Inca de la infiintare obiectul principal de activitate il constituie serviciile si productia tipografica. Va oferim: * servicii de tipar offset pentru o gama diversa de lucrari tipografice: pliante, volante, mape prezentare, brosuri, calendare, antete, carti, reviste, alte publicatii... * aproape intreaga gama de hartii si cartoane uzuale (offset, dublucretat, autocopiativa, autocolanta...) si speciale necesare realizarii lucrarilor dvs. * finisari diverse, pentru aproape orice gen de lucrare tipografica: stantare, plastifiere lucioasa si mata, inseriere, lacuire offset sau UV, totala si selectiva, brosare carte, capsare, faltuire, biguire etc. * consultanta si mostrare pentru alegerea materialelor * pentru lucrarile executate la noi asiguram tot lantul de operatiuni necesare, incluzand conceptie si realizare grafica, pregatire de tipar, tipar si o gama diversificata de finisari. * servicii de brosare / finisare carte, tiraje mici * imprimare folio, faltuire coli max. 35x50 NOU: IN-HOUSE CANON CLC 5000 Tipar DIGITAL COLOR / BW, 50 pagini/minut Portofoliul nostru de lucrari executate in noua ani de functionare a tipografiei va poate ajuta sa va formati o imagine asupra a ceea ce putem face. Kimosetter 410 Pentru o parte din lucrarile executate placile tipografice sunt realizate in-house, cu ajutorul sistemului CTP Kimosetter 410. Utilizarea acestui sistem ne permite sa putem reactiona in timpi foarte mici la comenzile dvs.

s.c. BooM comp s.r.l.

s.c. BooM comp s.r.l. Sibiu

www.tiparesteacasa.ro

Alpha Media Print SRL

Alpha Media Print SRL Bucuresti

alpha media print este specializata in tipar si productie publicitara. avem tipografia proprie si oferim clientilor nostri servicii de tipar digital si personalizare de obiecte promotionale, construirea de identitati vizuale, grafica si design.

 <<  1  2  3  4  >>